Privacy Policy

Privacy beleid

Dexl hats doet haar best om jouw persoonlijke gegevens te beschermen op het internet. Daarom hebben wij een privacy beleid waarin wordt beschreven hoe jouw gegevens worden gebruikt en bewaard. Dit beleid is aan verandering onderhevig, dus zorg ervoor dat je dit opnieuw leest als je de website opnieuw benadert, want er kunnen wijzigingen in doorgevoerd zijn sinds je vorige bezoek.

Persoonlijke gegevens

Onder persoonlijke gegevens verstaan wij alle persoonlijke informatie zoals je naam, adres en eventuele andere persoonlijke gegevens die je aan ons doorgeeft bij het plaatsen van een bestelling of bij het inschrijven op één van onze online competities. Alle informatie die jij met ons deelt, wordt bewaard binnen Dexl en jouw persoonlijke gegevens zullen niet worden gedeeld met derden.

Waarom vragen we jouw gegevens en waar gebruiken we ze voor?

We gebruiken de informatie die we verzamelen om onze beloften aan jou waar te maken en de service te kunnen verlenen die jij verwacht. Hieronder valt ook het versturen van informatie en aanbiedingen met commerciële doeleinden. Door je te registreren op onze website of je aan te melden voor onze nieuwsbrief, stem je ermee in dat wij je gegevens verwerken. Het is ons beleid om geen gevoelige informatie van je te vragen bij het aanmaken van een account/ inschrijven voor de nieuwsbrief. Vul daarom nooit gevoelige informatie (zoals etnische afkomst, politieke voorkeur, godsdienstige achtergrond, seksuele voorkeur) in als je een account aanmaakt. We doen ons best om zo snel mogelijk op je aanvraag te reageren.
 

Vragen over dit privacy beleid?
Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over dit privacy beleid.