Verzenden en retourneren

Verzenden

  • Alle Dexl’s worden met de grootste zorg verpakt en verzonden en zijn een kadootje op zich! Bij bestellingen vanaf € 50 worden bestellingen gratis verzonden. Bij bestellingen tot €50 zijn de verzendkosten voor de koper.

Retourneren

  • Wanneer om welke reden dan ook een Dexl niet aan je wensen voldoet, kan een bestelling altijd binnen twee weken na ontvangst van je bestelling omgeruild of geretourneerd worden. Als je een item wilt ruilen of retourneren naar Dexl hats, stuur dan even een mailtje naar leonie@dexlhats.com met je gegevens en de reden van retour.
  • Je kunt de Dexl(‘s) retourneren naar onderstaand adres. Let op; de verzendkosten van de retour zending is voor de rekening van de koper. Wij nemen alleen retouren in behandeling wanneer de Dexl(‘s) ongedragen, ongewassen en in goede conditie zijn. En – indien van toepassing – voorzien van de labels. Zodra wij de retour zending hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen twee weken terug storten op je rekening of – indien gewenst – een andere Dexl toesturen (verzendkosten voor Dexl).
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Dexl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde items. Vraag daarom bij het opsturen altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Retouradres

Dexl Hats
Peppelweg 194
3053 GZ ROTTERDAM